Mujdei de usturoi cu smantana si marar

de Bya Ralu in Sosuri, 14 Mai 2013 | 18223 vizualizari

 

Nu am pus niciodata marar,ideea mi-a dat-o Luana,este foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 3-4 catei de usturoi
  • ulei
  • sare/piper
  • 3 linguri de smantana danone (18% grasime)
  • 1/2 legatura marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mujdei de usturoi cu smantana si marar:

Usturoiul se piseaza cu pisatorul, se pune in mojar, se adauga sare si piper si putin ulei.

Se amesteca foarte bine pana depinde o pasta.

Se adauga smantana si mararul tocat marunt.

TIPS-URI

1

Cu cat smantana este mai grasa si mai cremoasa,cu atat si mujdeiul iese mult mai gustos

Daca ti-a placut reteta noastra "Mujdei de usturoi cu smantana si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mujdei de usturoi